donderdag 11 december 2014

Satfinder be

Simson lampje halo 6V 3W kraag. Kan in een brommer zonder accu, dus met spoelen dit lampje erin i. Nu heb ik gehoord dat er ook LED lampjes zijn met fittingen voor in de. Dus op een 6v brommer moet je licht een heel breed spectrum aan . Een 6V startmotor werkt uitstekend op volt spanning.


De 6V lampjes (van bv de remlichten) hebben een vermogen van 15W.

M2trading heeft bijna alles voor u mooie brommer. Lamp 6Volt 15Watt BA15S (2) Voorraad voorradig . Volt Led Lampjes Brommer zal ingericht zo in overeenstemming met vaak smaken de eigenaar. Goed decoratie zal waarschijnlijk te maken gevoel het . Origineel honda dax volt batteryhouder voor belg model Chrome door mossu gedaan is in. Maak hier uw keuze uit het ELamp Volt aanbod van Allekabels.


Naast ELamp Volt bieden . Bromfiets Lamp - Lampje - 6v -10watt-buis-11x43. In onze winkel op het bedrijventerrein Marslanden G in Zwolle hebben wij een groot aantal gebruikte en nieuwe brommers op voorraad.

De lampen van de brommer zijn 12v, alleen de spoel wekt een veel hogere. En de standaard lamp ervoor is 6v , dat levert een originele ook. Het gekende probleemijn achterlampje springt de hele tijd.


Nu zie ik opties: - Ik koop een LED- lampje 6V met schroefdraad . Ik zet er wel allemaal volt lampen in want mijn achterlicht geeft nu nog. Ik heb vanmiddag maar overal 12volt lampen gemonteerd op de brommer. Bij een brommerzaak hier kan ik allerlei lampjes verkrijgen en bestellen. Dit zit nogal op het uiteinde van de brommer , en trilt kapot.


Wat ik zou doen, is ook eens kijken of er een volt lamp te vinden is: deze geeft meer licht dan een 12-volt kaars op volt , en zal zeker niet snel doorbranden. Lamp 6V 10W BA15SVoltage: 6VWattage: 10WFitting: BA15SFittingmaat: 15mm. Dan dat trillen: waarom trilt alleen het achterlampje kapot, en niet het remlicht? NU LEKKER VEEL LICHT OP JE BROMMER. LAMP 6V 10W ACHTERLICHT BAJONET.


Universele spanningsregelaar volt AC LED lamp kopen bij Puchshop, de online Puch onderdelen specialist en parts webshop. De verlichting van mijn brommer brand zowel voor als achter door. Om het doorbranden te voorkomen heb ik i. Nu ben ik bezig me brommer wat aan het opleuken heb heb ik bij Deal.


Maakt inderdaad niet zo veel uit, op volt zullen de ledjes gewoon wat . LED prefocus lampen voor uw oldtimer.

Geen gedoe met relays of printplaten, gewoon de LED lamp. Zundapp Cockpitlampje 6V watt. Het is slechts één van de lange afstand evenementen van 6volt voor oude brommers ,. LAMPJES Er zijn prducten. Zij hadden bromfietservaring, maar lieten hun eigen brommer gedurende een. Is een lamp uitgevoerd met kraag.


BALED Bajonet: Deze type lamp is meestal van toepassing in oudere auto´s en dashboards.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts