dinsdag 3 maart 2015

Niko schakelmodule

Deze schakelmodule gebruik je om zes verschillende kringen te schakelen, bv. Via een druk op de knop kan je elk . De zesvoudige schakelmodule schakelt kringen van je niko home control installatie. Dit kunnen lichtpunten of bijvoorbeeld ook wandcontactdozen zijn.


Dat gaat veel sneller dan je denkt. De topologie van de bekabeling is. NIKO - NIKOBUS SCHAKELMODULE V3. Drievoudige schakelmodule. Home Control voudige schakelmodule.


Ideaal voor wie bijvoorbeeld zonder . Bekijken als Rooster Lijst. Vergelijkbare advertenties. Ontdek het grootste aanbod elektrotechnisch materiaal van België in onze . Montagewijze: DRA (DIN-rail adapter). Tijdens het versturen van een telegram trekt de busdrukknop de spanning nikobus naar 6V.


V gaat de led aan op de schakelmodule ). Je kan kiezen uit functies, zoals bv. Je mag de schakelmodule zekeren met automatische zekeringen van . Elektroproducts uw webshop voor al uw elektrische materialen. Elektrische installatie uitgevoerd met domotica van Niko home control.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Niko schakelmodules aanbied. Inhoud van de kit: voeding, controller, schakelmodule voor 3 . Lichtkringen en stopcontacten schakelen Elk contact in de schakelmodule schakelt maximaal A bij een zuivere . Nikobus, het intelligente beheersysteem van Niko , biedt de mogelijkheid om. Momenteel zijn een schakelmodule , een rolluikmodule en een dimcontroller voor.


De schakelmodule is voorzien van voorbedrade, gescheiden kringen met relais. De drievoudige schakelmodule is geschikt om maximaal drie verschillende . Naast de standaard schakelmodules , zullen we ook enkele dimmodules . In het meest rechtse figuur zie je hoe de schakelmodule aangesloten is. De module zelf heeft een blauwe draad nodig omdat hij zelf stroom nodig heeft om te . Dit pakket bevat de controller, een 6-voudige schakelmodule , een 2-voudige dim module . In deze les gaan jullie kennis maken met het systeem van Niko en wel. Werking schakelmodule : Het bussignaal van de controller activeert .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts