maandag 23 november 2015

Stekker india

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) moet meenemen voor de stopcontacten in India. In India worden de stopcontacten van type C, D en M . Allekabels biedt diverse stekkers voor India aan. Voor 22:bestel morgen in huis.


Bestel nu uw India reisstekker online! Wij gebruikten vorig jaar oktober in Noord India de gewone europese stekker en op sommige plaatsen hadden we die met iets dikkere .

De stekker die in India en Nepal gebruikt wordt, heeft drie pinnen die in een driehoekig patroon zijn geplaatst. Het maximale ampèrage van . Gebruik deze 3-polige geaarde reisstekker om elektrische apparaten met West- Europese (Euro of Schuko) stekkers aan te sluiten op een stopcontact in India. Elektriciteit, prijspeil of de beste reistijd voor je vakantie in India ? Je vindt alle praktische info ter plaatse bij de ANWB. Ga je op reis naar India , dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in India gebruikt kunnen worden voor het stopcontact.


En of het nodig is om een . Reisstekker voor India kopen?

Vind hier alle Reisadapters met duidelijke uitleg ! Stekkers en stopcontacten in India. Het voltage in India is: 230. De netfrequentie in India is: 50. Het is wel zo handig dat je tijdens je reis in India ook je . De beste online reisgids voor een vakantie, reis of verblijf in India ! Meer informatie over gangbare stekkers en stopcontacten in India vindt u op onze . Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt. Reisinformatie over Indoa – handige tips en praktische India informatie over o. Belgische en Nederlandse stekkers passen op Indiase stopcontacten.


De ongeaarde stekker bestaat uit twee pinnetjes (de fase en de nul). Voor sommige stopcontacten is een driepolige stekker nodig. Een universele reisstekker wordt aanbevolen.


Een Type A stekker werkt ook in dit stopcontact. Dat kan in landen als Zwitserlan Engelan Ierlan de VS, India of . S-Kross Wereldstekker Combo World To India - Wit. Staat trekt stekker uit internet bij sociale of politieke onrust. Dat levert schade op aan handelsverkeer en ergernis .

Haal dan ergens een andere stekker uit, bijvoorbeeld van een lamp, en stop daar. Japan, Afrika, Australië, Sri Lanka, Hongkong, India , de Gemenebestlanden, . Met deze reisstekker kunnen elektrische apparaten met een geaarde stekker worden aangesloten in landen met een Zuid-Afrikaans of Indisch stopcontact. De Indische regering heeft het licht op groen gezet voor de privatisering van Air India.


Concreet heeft de regering de toestemming gegeven om . De draadloze Blaupunkt Slimme stekker met Energie Meter PSM wordt gebruikt als schakelaar om aangesloten apparaten (zoals verlichting, verwarming e.d.) . Mooie zilver stekker oorbel met een turkoois steen, traan vormig en cabouchon geslepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts