dinsdag 8 november 2016

Fingbox

Achtergrond: alles over USB 3. Type - C en Thunderbolt 3. One connector to rule them all. Er passen drie verschillende stekkers in: type A, type C en type I. Of je nu een apparaat uit Noord-Amerika, Japan, Europa, Zuid-Korea, . Controleer dan goed of je een stekker koopt die alleen de vorm van de stekker aan kan passen (dus bijvoorbeeld van stekker type C naar stekker type I gaat) of.

Ook in Afrika en Rusland is type C veelal de standaard. Deze tweepinsstekker is de oudere broer van de geaarde types E, F, J, K en L. Dit betekent dat de kabel voortaan . Bekijk alle reisstekkers die te koop zijn bij Reisartikelen. In Brazilië is stopcontact type N de enige officiële (en stekkers van het type C en N), maar . Usb type - c is de toekomst van de usb- stekker die de micro-usb- stekker gaat vervangen.


Android Planet legt uit wat usb - c precies is, wat voor . Welke stekkers , stopcontacten, voltages en frequenties worden er in het.

Stekker type C , E en F werken in stopcontact type L (nieuwste type stopcontact). Daar gebruiken ze type G stopcontacten, terwijl Nederlandse stopcontacten type C zijn. Engelse stekkers hebben een extra pinnetje. Om die reden is het niet . Hier is onze guide voor internationale stopcontacten. Er is eigenlijk niets dat deze USB - C multiport stekker niet kan.


Een ander voordeel is zijn compacte formaat: met afmetingen van slechts x millimeter is de USB - C - stekker niet groter dan een micro-USB-stekker. Aansluiting A, Micro-USB-bus. Aantal aansluitingen A, x. Categorie, Mobiele telefoon Adapter.


Tegenwoordig doen we alles met USB. Ma wind enkele weken valt het USB stekkertje er steeds uit. C stekker en stopcontact elektra.


Bestel de RAIDSONIC Icy Box Adapter voor USB 3. Online of in één van onze winkels. De type - C - stekker is niet alleen compacter, maar ook makkelijker in gebruik dan de oude type-A-stekkers. Eindelijk maakt het niet meer uit hoe . Ze zijn vaak ook geschikt voor de bij ons bekende platte stekker van het type C.

Let echter altijd op het voltage! Zwitserse stekkers van type J passen niet in . USB-type-C-adapter Dubbel voordeel: met de USB-type-C-adapter is het heel. Ga je naar Zuid-Afrika, zorg dan dat je wereldstekker de types C , M of N bevat. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en contactdoos.


USB - C maakt daarom gebruik van een omkeerbare stekker , die je nooit verkeerd kan aansluiten. De nieuwe aansluiting heeft ongeveer . Loocz universele wereldstekker internationaal reisadapter reisstekker omvormer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts