woensdag 28 juni 2017

Japan stekker

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) moet meenemen voor de stopcontacten in Japan. Alle praktische informatie over Japan die je nodig hebt voor je vakantie vind je op anwb. Bekijk alle info over tol, visum, rijbewijs en meer. Allekabels biedt diverse stekkers voor Japan aan.


Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Japan reisstekker online!

Ga je op reis naar Japan , dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Japan gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een . Reisstekker voor Japan kopen? Vind hier alle Reisadapters met duidelijke uitleg! In Japan Worden de volgende stopcontacten gebruikt. Mochten onderstaande stopcontacten afwijken van de onze dan raden wij aan om een wereld stekker.


Deze stekker met twee platte pinnen is de standaard in Noord- en Centraal- Amerika. Japanse stekkers lijken goed op de Amerikaanse, maar er . Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en.

Deze verhalen horen wij nog regelmatig. Kijk daarom altijd goed of je een reisstekker nodig hebt! Heb je een reisstekker nodig in Japan ? De netspanning (voltage en elektriciteit) in Japan is anders dan die in Nederland en België.


Een adapter of een verloopstekker zijn raadzaam om . De beste online reisgids voor een vakantie, reis of verblijf in Japan ! Meer informatie over gangbare stekkers en stopcontacten in Japan vindt u op onze . Non smoking rooms zijn in Japan vaak niet aanwezig. Gebruik een Nederlandse stekker in bv. Voor de stopcontacten in Japan en Taiwan heb je stekkers met twee of drie . Eventueel ook bruikbaar voor een 4-polige spanningsregelaar. De ongeaarde stekker bestaat uit twee pinnetjes (de fase en de nul).


Adapter stekker om Nederlandse geaarde apparaten te gebruiken in oa Amerika, Mexico en Japan. Online besteld is morgen al in huis. Het voltage in Japan is: 100. Stekkers en stopcontacten in Japan.


De volgende type stopcontacten worden gebruikt in . Met deze reisstekker kunnen elektrische apparaten met een geaarde stekker worden aangesloten in landen met een Amerikaans of Japans stopcontact. Adapter waarmee elektrische apparatuur die het Verenigde Staten en Japan geaarde stekker -systeem gebruiken, gebruikt kunnen worden in landen met een.

Baal jij er ook altijd van als blijkt dat je je apparaten niet in het buitenland kunt gebruiken of opladen wegens het missen van een goede stekker ? Aangezien deze stekker niet in ons stopcontact kan maak ik gebruik van de. Haal dan ergens een andere stekker uit, bijvoorbeeld van een lamp, en stop. Voor gebruik in onder meer Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Japan , Afrika, . De verschillende stekkers en de landen waar de stekkers bij horen, zijn de volgende: Type A: Noord-Amerika, Centraal-Amerika, de Caribische Eilanden, Japan. De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om je. De reisstekkers zijn geschikt voor stopcontacten in Noord-Amerika, Japan , . Kaart van de wereld gekleurd volgens type stekker.


Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt. Hieronder worden alle mogelijke stekkers beschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts