woensdag 13 september 2017

Smart games colour code

Onderstaande betreft algemene informatie over de bestemming. Voor gedetailleerde informatie over een specifieke reis verwijzen wij u naar de informatie bij de . Baal jij er ook altijd van als blijkt dat je je apparaten niet in het buitenland kunt gebruiken of opladen wegens het missen van een goede stekker ? We bezoeken ook het meest zuidwestelijke punt van Afrika: Kaap de Goede Hoop. Elektriciteit Zuid Afrika.


Zuid - Afrika is het hele jaar door goed te bereizen.

U heeft echter een specifieke 3-polige stekker nodig. Het is een land met een buitengewone diversiteit aan cultuur en natuur die u continu verrast . Type M lijkt goed op de Indische stekker , maar de . Voor 22:bestel morgen in huis! Nederland heeft een 2Volt stroomnet, Deze landen hebben ook 2Volt. Ook kunt u kijken op onze elektriciteit pagina.


World adapter combinatie zuid afrika en europa stopcontacten. Geschikt voor zowel platte stekkers als randaarde stekkers. Deze reisstekker vormt geen spanning .

Apparaten met deze stekker kun je gebruiken:. De stekkers met twee pinnen zijn de Europese stekkers , maar de meeste stopcontacten hebben een . Bestel eenvoudig de S-Kross Wereldstekke World To South Africa bij A. Je hebt een speciale grote potige verloopstekker (ronde poten) nodig. Er is wel een afwijkende stekker die niet te koop is.


Universele stekker voor 1landen, zuid afrika inbegrepen. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt worden,. Reisstekker NR:Zuid europa. De kabel heeft een lengte van 1centimeter. Hoe zijn de voorzieningen op de campings in Zuid Afrika ? Op de campings is ook elektriciteit bij de truck, zodat er vrijwel iedere dag opgeladen kan worden.


Zoals je ziet, zijn er vele soorten wereldstekkers en wordt ieder type stekker weer in een ander gebied gebruikt. Op het eerste gezicht zijn de Japanse stekkers en stopcontacten identiek aan de. In Zuid Afrika gebruikt men driepootstekkers. Deze zijn niet zonder meer verkrijgbaar bij ANWB of reiswinkel.


We raden aan een verloopstekker te kopen bij . In dit landenoverzicht stekkertypen , netspanningen en -frequenties worden. Bonaire gebruiken de op het Nederlandse gebaseerde elektriciteitnetwerk.

Met de reisstekker EUROPA- ZUID -EUROPA sluit je al jouw elektrische . Klik hier voor een overzicht van elektriciteit , voltages, Hertz-frequenties en de. Voor gebruik in onder meer Noord-, Midden- en Zuid -Amerika, Japan, Afrika , . Op zoek naar een reisstekker? Bekijk het ruime assortiment voor verschillende landen op Handyman.


Echter je moet wel zorgen voor een adapter stekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts