donderdag 9 april 2015

Elektronische ongedierteverjager

Met deze elektronische ongedierteverjager , die onschadelijke straling uitstraalt, houdt u ratten, muizen en andere ongewenste dieren op afstand. Wij hebben veel last van muizen in huis. Nu kun je de muizen verjagen met ultrasone geluiden.


Deze geluiden zijn onhoorbaar voor mensen. Deze elektronische ongedierteverjagers zenden complexe, sterke ultrasone geluiden uit die . Muizen electronische verjagers. Als u op zoek bent naar een ongedierte verjager of een insectenverjager dan.


Deze ongedierteverjager type PSOR-UA van Pest-Stop voor buiten produceert geluiden van zeer hoge frequentie en de sterke intensiteit zodra er iets beweegt. Kies hier uw reppeller die past bij het te weren ongedierte voor binnen of buiten. Op zoek naar een elektronische ongedierteverjager ? Bekijk snel deze dagdeal van Koopjedeal!


Bestrijdt muizen op een moderne manier met deze elektronische muizenval ▻ Vandaag bestel vang morgen je eerste muis! Ik heb een voliere en sinds kort ontdekte ik dat er muizen in de voliere komen. Dit nieuwe ontwikkelde model biedt u een elektronische oplossing voor problemen met hinderlijke dieren op uw perceel, of in uw tuin. Probeer ongewenste knaagdieren zoveel mogelijk mechanisch (met valletjes of een elektronische ongedierteverjager ) te bestrijden of laat gewoon uw kat(ten) . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De frequentie ( toonhoogte) . Niemand houdt van ongedierte, maar wat nou als je toch last hebt van die vervelende beestjes in huis?


Houd ze buiten de deur met deze elektronische. Het systeem van Pest Reject is erop gericht een krachtveld van (digitale) elektronische magnetische pulsering te creëren waardoor ongedierte . Koop een elektronische ongedierteverjager. Dit apparaat werkt met geluidsgolven die voor mensen onhoorbaar en onschadelijk zijn. Tuinkalender mei - Onkruid bestrijden - De eerste roos en meer Tuinadvies. De apparaten van Weitech zenden continu ultrasone . Een elektronische ongedierteverjager werkt volgens een redelijk eenvoudig principe: met ultrasoon geluid.


De electronische vogelverjager tegen duiven, kraaien, meeuwen etc. Elektronische verjagers en onschadelijke ecologische oplossingen om. Al die elektronische rotzooi werkt niet, is allemaal verkooppraat. De geur van katten houdt de muizen echt niet tegen.


Toevallig dat hier net een . Simpel in het stopcontact steken en. Go AIO - All-in-one style - ml tank. Ultrasone ongedierte verjager. Elektrische muizenverjager en rattenverdrijver.


Dé diervriendelijke oplossing tegen overlast van muizen in huis. Kijk snel op Landbouwwinkel. Vind ongedierte verjager op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bestel een Ongedierte verjager US voor slechts 24.


GRATIS LEVERING in België en Nederland vanaf euro. Het kan worden gebruikt voor ratten, muizen. LED werk- indicator licht op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts