dinsdag 7 februari 2017

Accuscheider

Met microprocessor gestuurde nauwkeurigheid wordt de spanning . Lasaulec, de échte technische groothandel. Vandaag voor 17:bestel . Nieuwe veelzijdige VETUS BSaccuscheider voor optimale laadprestaties aan boord! Een accuscheider is te beschouwen . Bij Intercel vindt u alles over scheidingsrelais en accuscheiders.


Nieuw: intelligente accuscheider die ongewenst schakelen voorkomt. Sommige accuscheiders koppelen een accu los in het geval van een korte maar hoge . Nominale waarde starten (seconden). CYRIX: de microprocessor gestuurde accuscheider. Deze intilligente accuscheider kan gewoon in de plaats van de bestaande accuscheider geplaatst worden. Het leuke is dat de ingebouwde electronica in de . Cyrix-ct accuscheider (batterycombiner) Cyrix laadt de huishoudaccu en de startaccu en combineert indien nodig.


Ik kwam (via dit forum) op de cyrix accuscheiders. Dit leek me een paar mooie voordelen te hebben: bijladen van de motor accu via de 220v . De accuscheider Cyrix-ct is nu ook beveiligd tegen oververhitting en heeft langere bouten om meer dan één voedingskabel op aan te sluiten. Zeer eenvoudig aan te sluiten en heeft hetzelfde effect als een diode (toch?) maar nihil spanningsverlies.


Nieuwe producten, Prijs aflopen Prijs oplopen Beoordeling aflopen Beoordeling oplopend. Victron Cirix accuscheider. Vetus heeft een nieuw product waarmee accu´s nog slimmer worden opgeladen: een nieuwe accuscheider.


Maximum alternater Amp, 120A. De Cyrix-ct is een intelligente accuscheider. Het spanningsverlies door het relais is praktisch nihil. Deze ACCUSCHEIDER BS1-VETUS- vind je natuurlijk bij BootPlus. Groot assortiment en scherpe prijzen.


Zolang de spanning van de startaccu te laag is, dus niet is . Accubewaker, accuscheider en diodebrug. Stekkerdoos Accu´s die regelmatig te diep ontladen worden hebben een kortere. Dit relais zorgt ervoor dat uw . Mijn huishoud batterij is een . Ik heb echter een probleem met de Cyrix. Wij zijn gespecialiseerd in onderdelen en accessoires voor alle merken caravans ,campers en aanhangers maar kunnen ook alle onderhoud en een . Welkom op de SIM Powershop Uninterruptible Power Systems, Accesoires Uninterruptible Power Systems.


De microprocessor gestuurde accuscheider monitort de spanning van de startaccu. Voor het combineren van een extra accu met de startaccu in uw camper of boot. Koop nu uw Accu scheider 1A op Storesquare voor slechts €80.


Accuscheiders uit voorraad leverbaar! Levering gemiddeld binnen dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts