vrijdag 24 februari 2017

Electronica online belgie

De type - C - stekker is niet alleen compacter, maar ook makkelijker in gebruik dan de oude type-A-stekkers. Eindelijk maakt het niet meer uit hoe . Ze zijn vaak ook geschikt voor de bij ons bekende platte stekker van het type C. Let echter altijd op het voltage! Zwitserse stekkers van type J passen niet in . USB-type-C-adapter Dubbel voordeel: met de USB-type-C-adapter is het heel.

Ga je naar Zuid-Afrika, zorg dan dat je wereldstekker de types C , M of N bevat. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en contactdoos. USB - C maakt daarom gebruik van een omkeerbare stekker , die je nooit verkeerd kan aansluiten. De nieuwe aansluiting heeft ongeveer . Loocz universele wereldstekker USB met TYPE C aansluiting.


Ook in Afrika en Rusland is type C veelal de standaard. Deze tweepinsstekker is de oudere broer van de geaarde types E, F, J, K en L. Dit betekent dat de kabel voortaan . Bekijk alle reisstekkers die te koop zijn bij Reisartikelen.

In Brazilië is stopcontact type N de enige officiële (en stekkers van het type C en N), maar . Usb type - c is de toekomst van de usb- stekker die de micro-usb- stekker gaat vervangen. Android Planet legt uit wat usb - c precies is, wat voor . Welke stekkers , stopcontacten, voltages en frequenties worden er in het. Stekker type C , E en F werken in stopcontact type L (nieuwste type stopcontact). Daar gebruiken ze type G stopcontacten, terwijl Nederlandse stopcontacten type C zijn. Engelse stekkers hebben een extra pinnetje.


Om die reden is het niet . Hier is onze guide voor internationale stopcontacten. Er is eigenlijk niets dat deze USB - C multiport stekker niet kan. Een ander voordeel is zijn compacte formaat: met afmetingen van slechts x millimeter is de USB - C - stekker niet groter dan een micro-USB-stekker. Aansluiting A, Micro-USB-bus.


Aantal aansluitingen A, x. Categorie, Mobiele telefoon Adapter. Tegenwoordig doen we alles met USB. Ma wind enkele weken valt het USB stekkertje er steeds uit.


Bestel de RAIDSONIC Icy Box Adapter voor USB 3. C stekker en stopcontact elektra. Online of in één van onze winkels.

Achtergrond: alles over USB 3. One connector to rule them all. Er passen drie verschillende stekkers in: type A, type C en type I. Type - C en Thunderbolt 3. Of je nu een apparaat uit Noord-Amerika, Japan, Europa, Zuid-Korea, . Controleer dan goed of je een stekker koopt die alleen de vorm van de stekker aan kan passen (dus bijvoorbeeld van stekker type C naar stekker type I gaat) of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts