maandag 28 augustus 2017

Graduaat autotechnieken

Professionele bachelor Autotechnologie. Je hebt een passie voor automotive! Na je studie kan je aan de slag als master technician, maar ook als . Je handen jeuken om zelf aan je auto te sleutelen? Dan is autotechnicus je ideale beroep. Onze afgestudeerden zijn immers zeer . Bachelor in de autotechnologie aan VIVES Zuid.


Ben je gepassioneerd door wat er zich allemaal onder de motorkap van jouw auto afspeelt? Jeuken je handen om zelf aanje auto te sleutelen? Na een jaar durende opleiding kan je het diploma behalen van professionele bachelor Autotechnologie.


In de praktijklessen ga je proefondervindelijk om met. Dit is een praktisch- technische opleidng met een wetenschappelijke onderbouw. Naast de bachelor - en masteropleidingen aan de hogescholen en. HBOof graduaat ) een nieuwe toegangspoort tot het hoger . Je klantgericht bent en je vlot en professioneel weet om te gaan met de hoge verwachtingen van de klant op.


Studiegebied: Industriële wetenschappen en technologie. Via opleidingsniveau: Alle opleidingsniveaus, Secundair Volwassenenonderwijs, Hoger Onderwijs: HBO- graduaat , Specifieke Lerarenopleiding . Tot een bacheloropleiding worden toegelaten de personen die . Auto -Expertise (Antwerpen). Mits een bijkomende lerarenopleiding kan je les geven in de technische vakken van de 3de graad TSO autotechnieken. Het graduaat was een graad die zowel in dagonderwijs als avondonderwijs werd. GRADUAAT (HBO5) Na het secundair onderwijs zijn er tal van mogelijkheden om verder te studeren.


In het hoger onderwijs heb je drie pistes. Een auto ontwerpen spreekt me verschrikkelijk fel aan. Een graduaat (HBO5) is een jobgerichte opleiding, ideaal voor een sterke start op de arbeidsmarkt. AUTOTECHNOLOGIE CAMPUS DE NAYER. UNIEK MASTER TECHNIC IA TRAJEC NT . SYNTRA is de specialist in praktijkgerichte, trendy opleidingen voor ondernemende mensen.


Ontdek hier het ruime aanbod aan opleidingen. Auto-Technisch Adviseur VAB. Zowel auto -elektriciteit als auto -elektronica komen grondig aan bod. Motorenleer en autotechniek (Benzine).


Studenten met een vooropleiding bachelor , graduaat of secundair onderwijs . Elke universiteit of hogeschool mag haar opleidingen inrichten in avond- of afstandsonderwijs, maar niet alle universiteiten en hogescholen bieden . Graduaat Motorvoertuigentechniek. Je bent afgestudeerd als bachelor elektronica of autotechnieken of geniet gelijkstelling door ervaring. Je staat in voor het installeren en testen van de.


Of om door te stromen naar een professionele bachelor die hen heel wat meer. Je een teamspeler bent en helpt de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts