donderdag 31 augustus 2017

Rijgklemmen legrand

Schroefverbinding of automatische veeraansluiting. De railklemmen verschaffen de elektrische verbinding tussen twee soepele of stijve geleiders. Wij gebruiken cookies om de functionaliteit van onze website te optimaliseren, verkeer te meten en te adverteren. Geschikt voor aansluiting van massieve of soepele draad.


Rijgklem tot 5mm, voor het doorverbinden van draden. De klem moet worden gemonteerd op een DIN-rail in een zekeringkast, controle kast etc. LEGRAND Verbindingsrijgklem VIKINGRIJGKLEMMEN , Aansluitbare geleiderdoorsnede fijndraads zonder adereindhuls=0.


Wordt gebruikt om de spanningvoerende delen van de laatste klem in een rij te beschermen tegen . Groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en persoonlijk advies. Bekijk het volledige aanbod op onze website. Viking³ rijgklemmen en vermogensklemmen.


Legrand Zekeringen en Lastsch. Elektro technische groothandel ELT Vehgel. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor rijgklemmen aanbied. Phoenix Contact EML - Codering rijgklem EML(15X8)RYE. Weidmuller comp rijgklem zdk 2. De website voor elektrisch schakelmateriaal en installatiemateriaal voor de doe-het-zelver.


Frontplaat XLonverliesb. DPX125/160/250ER H336mod. Keuzetabel Viking rijgklemmen Rail en railsteunen. Met rijgklemmen kunt u geleiders in een handomdraai en absoluut betrouwbaar aansluiten.


Gedetailleerde informatie over de klemmen vindt u op de volgende . Een uitgebreid assortiment rijgklemmen met toebehoren staat garant voor de passende oplossing in uw paneel. Verschillende draaddiameters, geschikt voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts