dinsdag 29 april 2014

Antenne fm

Antenne alleen voor binnen. Versterking 0- dB regelbaar. Vind fm antenne op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. FM dipool antenne met coax connector vrouwelijk - meter.


Met coax socket (vrouwelijk) plug.

Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Radio- antennes. Deze rubriek bevat een selectie van alle beschikbare FM - zend- antennes. Naast de zender de antenne is een van de belangrijkste dingen van je station. M antennes voor een scherpe prijs.


Kijk voor meer informatie in de . Ik heb in mijn schuur van geïsoleerde sandwichplaten, dus met veel metaal eraan, een goede stereoset staan,maar de ontvangst voor de fm. Bekijk ons assortiment FM - antenne (1artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Universele binnenantenne voor de ontvangst van AM- en FM -stereo radiosignalen.

Verbeter de FM -ontvangst van je Wave system met deze FM -dipoolantenne. Kan worden aangesloten op de antenne -ingang op de achterkant van het . Vlekkeloze, alzijdig gerichte radio-ontvangst in het VHF-frequentiebereik is verzekerd door de actieve en krachtige AM- en FM - antennes. Voorbeeldzinnen met ` FM - antenne `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Het radioaanbod is te ontvangen met een gewoon radiotoestel met FM - antenne. De frequenties van de VRT-radionetten vindt u hier.


Kenmerken : FM-radio (druk op de monitortoets om de machine te openen, de FM-radio wordt geopend) Heldere. SHAKESPEARE SQUATTY BODY . Nadat u de antenne hebt aangesloten en een radiosignaal ontvangt, dient u tape te gebruiken om de antenne op de positie . Digitale radio staat bekend als . Een FM - antenne voor binnen kan je heel eenvoudig maken door een stuk van centimeter van de mantel van de coaxkabel af te pellen en . Wilt u een betere ontvangst in uw auto? Of uw auto voorzien van een nieuwe antenne ? ANTENNE WIT 25CM FLEXIBEL, AFNEEMBAAR. Winparts heeft een ruim assortiment auto antennes.


In het begin speelde ik radio met als antenne de kabeldistributie. Swipen voor additionele foto. Eenvoudig en onzichtbaar weg te werken.

Een dipoolantenne, of kortweg dipool, is een antenne die gebaseerd is op het. Dit type antenne wordt toegepast in radioantennes voor de FM -band en in alle . VHF TV- antenne voor buiten, voor DVB-T, TV, DAB en FM -radio van tot dB. Koop met zekerheid voor de beste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts