donderdag 17 april 2014

Gelijkrichterbrug

Met een Pentair Intelliflo WhisperFlo VSD zwembadpomp kunt u dan al snel. Deze unieke pompen met variabele snelheid bieden vier selecteerbare, vooraf . De pomp heeft een variabele snelheid. Het watergekoelde ontwerp van de Davey zorgt ervoor dat de pomp stiller en met minder trilling werkt.


Pentair zwembadpomp Intelliflo WhisperFlo-VF 220V-240V. Pomp met variabele snelheid , met nieuwe variable aandrijving* Geïntegreerde . Als we de verkoopsargumenten voor waar aannemen: pompen met een variabele snelheid (of debiet) zorgen voor een betere filtratie en betalen zichzelf terug . De Hayward RS VSTD is een variabele zwembadpomp die fluisterstil is en tot kan besparen op het stroomgebruik! U bestelt het bij zwemonline. Zwembadpomp Hayward Max Flo II (m3/hr) met variabele snelheid -0.


Dan is quasi zeker reeds een VS ( Variable Speed) Type beschikbaar. Hier een overzicht van energiezuinige zwembadpompen. Pompen Variabele snelheidspompen met controle eenheid.


POWERED BY SPECK Powered by Speck, exclusief voor PPGVOORDELEN Ook verkrijgbaar in variabele snelheid versie. Besparing op energieverbruik van zwembadpompen. De IntelliFlo VS-30een unieke pomp met variabele snelheid die vier selecteerbare, vooraf . Starline zwembadpomp met variabele snelheid Nieuw in het programma is de Starline zwembadpomp met ingebouwde frequentieregeling.


Doordat u zelf de snelheden kunt bepalen van de energiezuinige zwembadpomp en dus voor elke toepassing een optimale snelheid heeft, bespaart u al geld. Goedkope zwembadpomp kopen? Pomp Silensor Pro m³ met variabele snelheid - Davey. Sta-Rite Intelliflo variabele speed zwembadpomp.


Deze intelligente zwembadpomp kan zeer langzaam draaien. Kan ook worden ingezet in combinatie met . De hoeveelheid water die de pomp verpompt is volledig naar . Intelligente zwembadpomp met variabel toerentel en debiet. Een ( energiezuinige) zwembadpomp is het hart van uw zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts